top of page

Webinar 17 maart: Zorggezind - Vlaams Energiebedrijf (VEB)Zorggezind, Verso en het Vlaams Energiebedrijf (VEB) slaan de handen in elkaar om uw gebouwen klaar te stomen voor 2050!


Het VEB biedt als aankoopcentrale tal van diensten aan rond energiebesparing en -opwekking. Zo hoef je zelf geen openbare aanbesteding te doen. Beter nog, als dienst voor gezinszorg kom je in aanmerking voor subsidiëring vanuit het relanceplan.


Voor een eerste kennismaking met de dienstverlening van het VEB, nodigen we u graag uit op een webinar op 17 maart 2022 van 10 uur tot 11.30 uur. Kom te weten van welke raamcontracten u gebruik kan maken, en welke bijkomende sector-gerelateerde steunmaatregelen er zijn.


De steunmaatregelen zijn van toepassing voor de private diensten voor gezinszorg en hebben betrekking tot energiebesparende maatregelen, bijvoorbeeld een energiescan, energieaudit, muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, schrijnwerk en beglazing, relighting, energieopslag, verwarmen en koelen, …Meer informatie via ewout@zorggezind.be

Comments


bottom of page