top of page

ESF project: Knipperlichtmeter en werkbaarheidsconsulent binnen dienstencheque-ondernemingen PsC 318.02

Met de steun van het Europees Sociaal Fond en de Vlaamse Overheid maken we verder werk van werkbaar werk in onze sector. Zorggezind, Vivo en een groot aantal dienstenchequebedrijven binnen PsC 318.02 willen met behulp van deze steun verder werk maken van werkbaar werk.

 

De bestaande knipperlichtmeter voor verzorgenden zal in dit project omgevormd en geactualiseerd worden voor huishoudhulpen dienstencheque. Nieuwe indicatoren worden onderzocht alsook een nieuw medium.

Daarnaast onderzoeken we welk concept van een werkbaarheidsconsulent werkt voor onze sector. We testen één of meerdere concepten uit via proeftuinen en ontwikkelen een visie en blauwdruk voor de toekomst. Vakbonden worden nauw betrokken bij het geheel van het project. We maken ook gebruik van de expertise van de huishoudhulpen dienstencheque via een klankbordgroep.

 

Project nr 10232

Bijdrage vanuit ESF 18.068,47 euro

Bijdrage vanuit VCF 27.102,71 euro

 

 

De vernieuwde knipperlichtmeter is het instrument om laagdrempelig en op maat in gesprek te gaan met huishoudhulpen.

Door de actualisatie en digitalisering van de knipperlichtmeter kan je als onderneming ook anonieme bedrijfsrapporten opmaken, om zo de werkbaarheid beter te monitoren. Daarnaast is het voor de huishoudhulpen mogelijk om de knipperlichtmeter ook in het Frans of Engels in te vullen.

 

Meer weten? Neem contact met ons op via info@zorggezind.be

logo esf eu partners.png
bottom of page